Böcker

Skrivandet har alltid legat mig varmt om hjärtat, och ju mer kunskap och erfarenheter jag byggt på mig under åren, desto mer inser jag att jag kan dela med mig av. Nedan ser du de böcker som jag skrivit och du hittar också länkar till var du kan köpa böckerna. Är du en sån som hellre lyssnar på böcker så finns även vissa titlar som ljudböcker.

Våga våga – Så får du livet du vill ha

Det här är boken som jag själv önskar att jag hade läst för 20 år sedan. En bok skriven av mig och Frida Boisen där vi samlat våra erfarenheter och nu hjälper andra till att Våga våga att hitta sin egen lycka.

Du vet att du borde. Du vet att du vill. Ändå tvekar du. Hur länge ska du stå där? Låta dyrbara minuter, dagar, veckor, månader och år av ditt liv passera. Hur många drömmar uppfylls aldrig eftersom du inte ens vågar säga dem högt? Inte ens för dig själv.

Vi har blivit duktiga på att uppfylla andras idéer och mål. Men varför slarvar vi så ofta med oss själva? Vad är egentligen viktigast? Allt handlar om fyra bokstäver: Våga! Att våga är din superkraft och din motor till förändring.

Vill du våga säga upp dig? Ta nästa steg i karriären, eller egentligen jobba med något helt annat? Våga starta eget? Våga skilja dig? Få ett bättre förhållande? Eller ta tag i din egen hälsa och äntligen börja träna? Sluta grubbla, börja gör.

I VÅGA VÅGA får du över 200 inspirerande tips och råd, effektiva övningar och nya, unika metoder som gör att du vågar formulera dina drömmar och hållbart staka ut vägen från ord till handling! Unna dig att våga ta kontrollen och få livet du vill ha.

Våra hemliga krafter – Tillsammans för en planet i balans

Den här boken kom till när min då 5-årige son ville veta mer om mitt arbete och vad geotermi egentligen är. Jag letade efter svar men fann inga, så jag föreslog att vi på Baseload Capital skulle skriva en bok. Sagt och gjort, tillsammans med Gabriella Skog skrev jag denna vackra berättelse där en av karaktärerna är inspirerad av min son.

I ”Våra hemliga krafter” lär vännerna Sunny, Windy, Kai, Ignis och Terry oss hur förnybar energi kan rädda världen. Denna spännande och lärorika berättelse kommer att inspirera dig att hitta dina egna hemliga krafter, visa vad vi kan åstadkomma genom samarbete och vad det innebär att vara en bra vän

Sagt om böckerna