Förändringsledare
moderator föreläsare författare

Jag är specialist inom företagskultur, sälj och marknadsintegration, 
jag är även föreläsare, moderator och författare.

”Educate, Entertain & For the greater good”

Om mig och hur jag arbetar

Med enade krafter kan vi komma längre oavsett vilka mål vi strävar efter.
Jag drivs av att få bygga upp och driva företag som vågar göra rätt saker för att lyckas. Jag vill ta reda på vilka processer, rutiner och nyckeltal vi behöver för att lyckas skapa den bästa arbetsplatsen. En plats där både resultat och människor växer och frodas. Jag arbetar med företagskultur som ökar försäljningen. Genom rutiner och processer som förbättrar din interna atmosfär kan du och jag öka både din omsättning och ditt resultat!

Om du vill gå snabbt, gå själv. 
Om du vill gå långsamt, gå tillsammans.

Att bygga upp och driva verksamheter där beslutsfattare vågar göra rätt saker för att lyckas är rätt väg till långsiktig framgång. Om vi tillsammans tar reda på vilka processer, rutiner och nyckeltal vi behöver för att skapa den bästa arbetsplatsen och sen gör det som krävs, skapar vi en plats där både resultat och människor växer och frodas.

Photo

Sagt av mina kunder

Behöver du en vass

moderator

förändringsledare

föreläsare

Titta närmare på mitt arbete

I mina uppdrag som moderator, föreläsare och förändringsledare står jag på flera olika scener, allt från stora internationella scener till mindre konferensrum. Du kan också hitta mig i en poddstudio eller i en inspelningsstudio där vi antingen livesänder eller spelar in olika seminarium. Här kan du se lite mer av mitt arbete, och vill du veta ännu mer så besök min YouTube-kanal.

Mina utmärkelser

Ny brödtext här. Att bygga upp och driva verksamheter där beslutsfattare vågar göra rätt saker för att lyckas är rätt väg till långsiktig framgång. Om vi tillsammans tar reda på vilka processer, rutiner och nyckeltal vi behöver för att skapa den bästa arbetsplatsen och sen gör det som krävs, skapar vi en plats där både resultat och människor växer och frodas.

Ellipse
Ellipse

Jag finns på Linkedin