1

SKAPA SÄLJKULTUR

Vad faan ska jag med sälj till?

Jag möttes av frågan redan första dagen som säljchef på ett stort nordiskt IT-bolag där jag precis startat som säljchef. Jag insåg att här kommer jag inte bara behöva jobba med säljarna utan med hela bolaget.

I den här föreläsningen tittar vi på hur de bästa bolagen i världen lyckas med att integrera sälj i sin vardag så att alla känner sig bekväma med att sälja och driva försäljning. Vi tittar också på konkreta lösningar och gör övningar där vikten och fördelarna med försäljning blir uppenbara för alla i bolaget. Till slut tycker vi alla om sälj!
2

SÄLJ OCH MARKNADSINTEGRATION

Sälj och marknadsintegration - Varför och hur!

Vad är det som gör att sälj- och marknadsavdelningarna traditionellt har hållits isär? När är det förresten försäljning och när är det marknadsföring?

Gränsen håller på att suddas ut och därför måste sälj- och marknadsavdelningar börja jobba mycket mer tätt ihop. De som lyckas är de som har förståelse för varandras kunskap och kompetens. Det är också de bolagen som gemensamt kommer att hitta leads, skapa intresse och konvertera sina leads till kunder. Så, om det är något du som jobbar med sälj eller marknad behöver göra, så är det att börja hitta fler samarbetstillfällen. I den här föreläsningen inspirerar jag till hur ni ska lyckas!
3

CORPORATE BULLSHIT

Hur du undviker plattityder i en omorganisation.

Som företagsledare måste du kunna omvandla de fina orden i power-point-presentationen till verklighet för medarbetarna. Om du inte lyckas skapas ett gap mellan ledning och medarbetare som försvårar men framförallt förlänger förändringen som önskas.

I den här föreläsningen tittar vi på vanliga fällor och inspirerar med smarta lösningar för att undvika dem.
4

CHANGEONOMICS

Hur du går från vision till aktion

Kunskapsexplosionen är ett faktum i vårt samhälle.

För att lyckas behöver vi en metodik som skapar förutsättningar att utveckla bolag genom människorna som arbetar där. Det behövs arbetssätt som tillåter tempo och innovation och som tar tillvara på kompetens men också ett förhållningssätt och ett fokus för att arbeta med extern information.

Jag har jobbat i bolag med omsättning mellan allt från 1 miljon till 5 miljarder och har sett samma misstag begås om och om igen. Jag har också sett vilka steg som fungerar. Nu är det dags för mig att dela med mig av mina viktigaste lärdomar: hur du lyckas med att skapa ett bolag för framtiden.

  • Hur pluggar du in transformatorn som gör era högre syften och mål tydliga för alla i organisationen?
  • Hur lyckas du överträffa förväntningar?
  • Vilka knep och metoder behöver du för att bygga det vinnande teamet?
  • Hur gör du för att nå ut med intertelling, morgondagens storytelling, som går från att inspirera till att engagera?
Missa inte en energifylld, berörande föreläsning som garanterat ger er en kickstart till framgångsrik förändring.
5

VÄGEN TILL LYCKA

Vad de fattigaste i världen kan lära oss om lycka

Som grundare av den ideella organisationen From One to Another har jag samlat mina insikter i denna föreläsning om vad lycka är och hur du kan få en lyckligare vardag!

Lyckoforskning visar nämligen att om vi hjälper andra till ett lyckligare liv, hjälper vi även oss själva. Jag bjuder er på en inspirerande och glädjefylld stund. I föreläsningen fyller vi på varandras energinivåer med nya idéer, kontakter och möjligheter att göra varandra lyckligare och på så sätt faktiskt göra världen lite bättre.

Och jag lever som jag lär så när du bokar denna föreläsning går 50% av intäkten oavkortat till just From One To Another. Läs mer om hur dessa pengar skapar förutsättningar för utbildning via länken här: https://fromonetoanother.se

Ta reda på hur jag kan hjälpa ditt företag!

"Att få ihop Marknad, Sälj och Kommunikation längs digitala flöden och arbetsprocesser kräver mer än en konferensdag, absolut men en dags fullt fokus med extern processhjälp i form av Kristina Hagström-Ilievska är ett rejält kliv framåt. #framtidensKomorg"
Unionen
Ulrika Lyth, Director of Marketing, Communication and Sales Unionen Unionen
"Dagens sista talare Kristina Hagström-Ilievska... Tack för att du gav oss massa bra insikter och idéer samt delade med dig av din enorma passion för livet!"
Electrolux
Rickard Siöland Electrolux
"100 % Proffs har anlitat Kristina som inspirationsföreläsare på våra personalkonferenser de tre senaste åren. Under denna relativt korta tid har hon lyckats stärka engagemanget och även implementera våra värdeord på ett lekfullt sätt. En av hennes största styrkor är lyhördhet i förhållande till personalgruppen, där hon har stor förmåga till löpande anpassning av upplägget. Som företag har vi kunnat öka den upplevda kundservicen och den generella kundnöjdheten har ökat markant enligt oberoende mätning."
100% Proffs
Fredrik Sölve, VD och Delägare 100% Proffs
"Vi har samarbetat med Kristina både som föreläsare och organisationsutvecklare inom ramen för integrationen mellan marknad och sälj. Glädje, driv och leverans är det som kännetecknar Kristina i allt hon gör. Jag kan varmt rekommendera Kristina som verksamhetsutvecklare eller som inspirationsföreläsare. Effekten är att du kommer ha roligt samtidigt som du blir bättre."
Unionen
Johan Fernstedt, CMO Unionen Unionen