Boka ett Samtal

Föredrag & Moderering

Tack för att du gav oss massa bra insikter och idéer samt delade med dig av din enorma passion för livet!"
Rickard Siöland, HR Nordic Project Development Coach and Nordic Internal Communication på Electrolux
Skapa Säljkultur
Vad faan ska jag med sälj till?
Jag möttes av frågan redan första dagen som säljchef på ett stort nordiskt IT-bolag där jag precis startat som säljchef. Jag insåg att här kommer jag inte bara behöva jobba med säljarna utan med hela bolaget.

I den här föreläsningen tittar vi på hur de bästa bolagen i världen lyckas med att integrera sälj i sin vardag så att alla känner sig bekväma med att sälja och driva försäljning. Vi tittar också på konkreta lösningar och gör övningar där vikten och fördelarna med försäljning blir uppenbara för alla i bolaget. Till slut tycker vi alla om sälj!
1
Sälj Och Marknadsintegration
Sälj och marknadsintegration - Varför och hur!
Vad är det som gör att sälj- och marknadsavdelningarna traditionellt har hållits isär? När är det förresten försäljning och när är det marknadsföring?

Gränsen håller på att suddas ut och därför måste sälj- och marknadsavdelningar börja jobba mycket mer tätt ihop. De som lyckas är de som har förståelse för varandras kunskap och kompetens. Det är också de bolagen som gemensamt kommer att hitta leads, skapa intresse och konvertera sina leads till kunder. Så, om det är något du som jobbar med sälj eller marknad behöver göra, så är det att börja hitta fler samarbetstillfällen. I den här föreläsningen inspirerar jag till hur ni ska lyckas!
2
Corporate Bullshit
Hur du undviker plattityder i en omorganisation.
Som företagsledare måste du kunna omvandla de fina orden i power-point-presentationen till verklighet för medarbetarna. Om du inte lyckas skapas ett gap mellan ledning och medarbetare som försvårar men framförallt förlänger förändringen som önskas.

I den här föreläsningen tittar vi på vanliga fällor och inspirerar med smarta lösningar för att undvika dem.
3
Changeonomics
Hur du går från vision till aktion
Kunskapsexplosionen är ett faktum i vårt samhälle.

För att lyckas behöver vi en metodik som skapar förutsättningar att utveckla bolag genom människorna som arbetar där. Det behövs arbetssätt som tillåter tempo och innovation och som tar tillvara på kompetens men också ett förhållningssätt och ett fokus för att arbeta med extern information.

Jag har jobbat i bolag med omsättning mellan allt från 1 miljon till 5 miljarder och har sett samma misstag begås om och om igen. Jag har också sett vilka steg som fungerar. Nu är det dags för mig att dela med mig av mina viktigaste lärdomar: hur du lyckas med att skapa ett bolag för framtiden.
Hur pluggar du in transformatorn som gör era högre syften och mål tydliga för alla i organisationen?
Hur lyckas du överträffa förväntningar?
Vilka knep och metoder behöver du för att bygga det vinnande teamet?
Hur gör du för att nå ut med intertelling, morgondagens storytelling, som går från att inspirera till att engagera?
Missa inte en energifylld, berörande föreläsning som garanterat ger er en kickstart till framgångsrik förändring.
4
Vägen Till Lycka
Vad de fattigaste i världen kan lära oss om lycka
Som grundare av den ideella organisationen From One to Another har jag samlat mina insikter i denna föreläsning om vad lycka är och hur du kan få en lyckligare vardag!

Lyckoforskning visar nämligen att om vi hjälper andra till ett lyckligare liv, hjälper vi även oss själva. Jag bjuder er på en inspirerande och glädjefylld stund. I föreläsningen fyller vi på varandras energinivåer med nya idéer, kontakter och möjligheter att göra varandra lyckligare och på så sätt faktiskt göra världen lite bättre.

Och jag lever som jag lär så när du bokar denna föreläsning går 50% av intäkten oavkortat till just From One To Another. Läs mer om hur dessa pengar skapar förutsättningar för utbildning via länken här:
https://fromonetoanother.se
5
Ta reda på hur jag kan hjälpa ditt företag!
BOKA ETT SAMTAL
Mina Senaste Samarbeten
©2022 Kristina Hagström Ilievska. All Rights Reserved.
Website built by: Pete Kremer
menu