OM MIG

"Om du vill gå snabbt, gå själv -
om du vill gå långt, gå tillsammans."

...är ett ofta citerat ordspråk med okänt ursprung. Innebörden är hur som helst tydlig: Med enade krafter kan vi komma längre oavsett vilka mål vi strävar efter.

Att bygga upp och driva verksamheter där beslutsfattare vågar göra rätt saker för att lyckas är rätt väg till långsiktig framgång. Om vi tillsammans tar reda på vilka processer, rutiner och nyckeltal vi behöver för att skapa den bästa arbetsplatsen och sen gör det som krävs, skapar vi en plats där både resultat och människor växer och frodas.

Med en metodik som har fokus på att bygga kulturen i företaget blir resultatet nöjda medarbetare som i sin tur gör kunderna nöjda. Så bygger vi hållbara bolag för både individ och business.

Det här ekosystemet skapar resultat och det vill jag bevisa i mitt dagliga arbete för personer, företag och hela branscher. Sådana bolag är framtidens bolag och sådana bolag vill jag hjälpa till att bygga med dig.

3 sidor av mig du borde veta om:

1

Min Erfarenhet

Jag är specialist inom företagskultur, sälj- och marknadsintegration och grundare av välgörenhetsorganisationen From One To Another. Jag är föreläsare och arbetar med ägare, VD och styrelser i ämnen som företagskultur, förändringshantering samt försäljnings- och marknadsföringsprocessen.

Som ledare inom försäljning och marknadsföring i bolag som omsätter allt från 1 miljon till 5 miljarder i branscher som IT, telekom, utbildning, marknadsföring och bemanning känner jag att jag har tagit med mig en bred erfarenhet som jag vill dela med dig.

För mer detaljerad CV kolla in min LinkedIn och lägg gärna till mig som kontakt!
2

Min Världsförbättrarsida

Välgörenhetsorganisationen From One to Another som jag har byggt upp når över 1000 kvinnor i Kenya och har hittills gett över femhundra flickor möjlighet till längre skolgång. Att flickor och kvinnor får tillgång till utbildning är en nyckelfaktor för stabil samhällsutveckling och ökad jämställdhet och dessutom en viktig faktor i den globala kampen mot klimatförändringarna.

Vill du också göra världen bättre? Läs mer om From One To Another!

3

Min Personlighet

Jag är en naiv optimist med rebelliska drag som aldrig tackar nej till chansen att göra något bättre. Tillsammans kan du och jag skapa ännu bättre förutsättningar för dig och ditt bolag att lyckas. När du vinner, vinner jag. Vägen fram till målet är olika men du kan räkna med att du kommer att möta Balkans styrka och rakhet, Nordens fokus och uthållighet samt Afrikas påhittighet och bus. Med gemensam erfarenhet och vilja kan vi lyckas med storverk.

Är du ledare, ägare, VD eller del av styrelsen och är redo att skala eller omvandla din verksamhet? Då har du hamnat rätt. Bestämt dig?

B2B COMMERCIAL EXCELLENCE DIRECTOR OF THE YEAR

Jag mottog med stolthet och ödmjukhet priset ”B2B Commercial Excellence Director 2019” med motiveringen:

”Vinnaren har dokumenterat bra erfarenhet som chef och visat goda resultat över tid. Hen är en god förebild och ambassadör för hur man bedriver ett modernt ledarskap, exempelvis när det kommer till arbetsglädje. Hen är en hård affärsperson, men som fokuserar på de mjuka värdena.”

Syftet med priset är att belöna chefer inom B2B som är representanter för ett modernt ledarskap i en föränderlig värld.

 

 LYSSNA PÅ MIG I PODCASTS

Bygga företagskultur med sälj- och marknad – Kristina
Säljpodden - Bygga företagskultur med sälj- och marknad – Kristina Hagström-Ilievska


Sellsation Podcast 023. Kristina Hagström Ilievska - Vikten av konstant lärande!

Kristina Hagstrom Ilievska - Health for Wealth podcast
Health for Wealth Podcast 44: Det här kan vi göra efter #MeToo


Dale Carnegie Podcast: Jag är en kreativ visionär. Styrkan med att känna oss själva?

Ta reda på hur jag kan hjälpa ditt företag!

Mina Senaste Samarbeten

"Att få ihop Marknad, Sälj och Kommunikation längs digitala flöden och arbetsprocesser kräver mer än en konferensdag, absolut men en dags fullt fokus med extern processhjälp i form av Kristina Hagström-Ilievska är ett rejält kliv framåt. #framtidensKomorg"
Unionen
Ulrika Lyth, Director of Marketing, Communication and Sales Unionen Unionen
"Dagens sista talare Kristina Hagström-Ilievska... Tack för att du gav oss massa bra insikter och idéer samt delade med dig av din enorma passion för livet!"
Electrolux
Rickard Siöland Electrolux
"100 % Proffs har anlitat Kristina som inspirationsföreläsare på våra personalkonferenser de tre senaste åren. Under denna relativt korta tid har hon lyckats stärka engagemanget och även implementera våra värdeord på ett lekfullt sätt. En av hennes största styrkor är lyhördhet i förhållande till personalgruppen, där hon har stor förmåga till löpande anpassning av upplägget. Som företag har vi kunnat öka den upplevda kundservicen och den generella kundnöjdheten har ökat markant enligt oberoende mätning."
100% Proffs
Fredrik Sölve, VD och Delägare 100% Proffs
"Vi har samarbetat med Kristina både som föreläsare och organisationsutvecklare inom ramen för integrationen mellan marknad och sälj. Glädje, driv och leverans är det som kännetecknar Kristina i allt hon gör. Jag kan varmt rekommendera Kristina som verksamhetsutvecklare eller som inspirationsföreläsare. Effekten är att du kommer ha roligt samtidigt som du blir bättre."
Unionen
Johan Fernstedt, CMO Unionen Unionen